çikolop tatlısı nasıl yapılır[/caption]
5-6 KiÅilik
- 2-3 adet elma
- 500 gram pötibör bisküvi
- 100 gram ceviz
- 1 paket toz çikolata sos
Ãzerine;
1 su bardaÄı dövülmüŠceviz ya da antepfıstıÄı
Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Pötibör bisküviyi ve cevizleri dövüp rendelenmiÅ elma ile karıÅtırıp, yoÄurun.OluÅan karıÅımdan ceviz büyüklüÄünde toplar hazırlayın. Ãikolata sosunu piÅirip ılıtın.HazırladıÄınız topları çikolata sosa bulayıp servis tabaÄına alın.Ãzerine dövülmüŠceviz veya antep fıstıÄı serpin. Buzdolabında 1 saat bekletin ve servis yapın.
Ãikolop Tatlısı Nasıl Yapılır?
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder