10 Kasım 2013 Pazar

Çikolop Tatlısı Nasıl Yapılır?

cikolop çikolop tatlısı nasıl yapılır[/caption]


5-6 KiÅŸilik


  • 2-3 adet elma

  • 500 gram pötibör bisküvi

  • 100 gram ceviz

  • 1 paket toz çikolata sos

 


Ãœzerine;


1 su bardağı dövülmüş ceviz ya da antepfıstığı


 


Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Pötibör bisküviyi ve cevizleri dövüp rendelenmiş elma ile karıştırıp, yoğurun.Oluşan karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayın. Çikolata sosunu pişirip ılıtın.Hazırladığınız topları çikolata sosa bulayıp servis tabağına alın.Üzerine dövülmüş ceviz veya antep fıstığı serpin. Buzdolabında 1 saat bekletin ve servis yapın.


 



Çikolop Tatlısı Nasıl Yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder