9 Şubat 2014 Pazar

Tarif Gönder Para kazanmaya basla

m6xcq


 


Tariflerinizi websitemizin tarif gönder kısmından gönderebilirsiniz. Tarifler gönderen kişiye ilişkin olmalıdır ve fotoğraflı olmalıdır.

Tatli tarifi sitemizde talep eden her biri tariflerini gönderip yazar olabilmektedir . Yazar; gönderdiği tariflerin, resimlerin kendisine ilişkin meydana geldiğini ve kullanım hakkının www.leziztatlitarifleri.com ‘a ilişkin meydana geldiğini beyan etmiş olabilir . Alıntı, kopyala yapıştır mantığı, telif haklarından doğacak meselelerden www.leziztatlitarifleri.com sorumlulukları durumda olan tutulamaz.


Tarif Gönder Para Kazan Kampanyası


Kurallar:


Gönderilen tariflerin anlatımı sizlere ilişkin olmalıdır. Tarifler yalın ve düzgün bir dille anlatılmalıdır. Yabancı sitede, dergide..vb. bir yerde yayınlanmış tarifler aynen kopyalanıp gönderilmiş olmamalıdır. Yabancı yerdeki bir tarifi yapıp gönderecekseniz anlatımı sizlere ilişkin olmalıdır. Orijinal anlatımlı olmalıdır.


Çok az ( bir -2 tümcelik , gelişi harika ) yazılan tarifler onay edilmeyecektir. Tarife bizzat yorumunuzu ve önerinizi yazabilirsiniz.


Tarifler en az bir fotoğraf içermelidir. Fotoğraflar sizlere ilişkin olmalıdır. Yabancı sitelerden, dergilerden..vb. yerlerden edinilen fotoğraflar onay edilmeyecektir. Fotoğraflar yeteri kadar ışık altında tam olarak ve göze güzel iştirak eden biçimde olmalıdır. ( resmin sağında solunda lüzumsuz alakasız malzemeler olmamalıdır.)


Tariflerin hazırlanma müddetleri ve kaç şahsiyet meydana geldiği belirtilmelidir.

Her hediyenin tarif sayısı vardır. İstediğiniz ürünü tarif sayısına ulaşınca bize mail yöntemiyle bildirmeniz lazımdır . Talebinizden bu yana 10 iş günü içinde , hediyeniz tarafınıza kargo ile gönderilecektir.


Tariflerinizi web sitemizin tarif gönder bölümünden fotoğraflarıyla beraber yollamanız lazımdır .


Tarifleriniz incelendikten ardından yukarıdaki gerekliliği sağlıyorsa internet sitemizde sırasıyla yayınlanacaktır. Tarif yayınlandıktan ardından sizin tarif sayınız arttırılacaktır.


Red durumda olan tarifler, sebepleri ile beraber tarafınıza bildirilecektir. Kurallara ters tarif göndermekte ısrar edenler ise yazarlıktan çıkartılacaklardır.


Kampanya başlama tarihi 01-02.2014 – son tarihi 01-03.2014 . Kampanyanın uzatılıp uzatılmayacağına son tarihinden ardından hüküm verilcektir.


www.leziztatlitarifleri.com gerek duyulduğunda kampanya koşullarında her çeşitli değişim inşa etme hakkına sahiptir.


Tariflerinizin onaylanması için:


Tariflerinizde mutlaka en az 1 adet fotoğraf olmalıdır, Birden fazla fotoğraf olması daha iyidir.

Fotoğraf size ait ve internetten alınmamış olması gerekir. Fotoğraf tarifi açık bir şekilde gösterecek netlikte olmalıdır.

Tariflerin size ait olması gereklidir. Başka yerden kopyalanmış tarifler geçersizdir. Onaylanmaz.


Ücretlendirme Hakkında


Sitemiz ilk aşamada 5 tl ücretle tarif alımı yapacaktır.


Kaydınız onaylandığında sitemizde gönderdiğiniz tarif sayısını, onaylanan tarifleri, reddedilen tarifleri, kazançlarınızı, yapılan ödemeleri, alacaklarınızı detaylı olarak görebileceksiniz.


Onaylanmamış olan tariflerinizi istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz.


Sitemiz şuan için yapım aşamasındadır. çok yakında tam olarak hazır hale gelecektir.


Onaylanan Tarifleriniz  sitemizde yayınlanacaktır.


Kazancınız 100 tl rakamına ulaştığında ödeme isteyebilirsiniz.


BASVURU ADRESİMİZ



Tarif Gönder Para kazanmaya basla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder