18 Mayıs 2013 Cumartesi

Kremali Milföy

Malzemeler


  • 4 adet milföy hamuru,

  • 1 su bardağı süt,

  • 2 yemek kaşığı un,

  • 3 yemek kaşığı toz şeker,

  • 4 yemek kaşığı labne peynir,

  • 1 adet elma,

  • 1 adet muz,

Tarif


  • Milföy hamurunu dört eşit kareye bölün.

  • Fırın tepsisine yerleştirip üzerini kızarana kadar pişirin.

  • Kremasını hazırlamak için süt, şeker ve unu tencerede karıştırın.

  • Orta dereceli ateşte koyu bir kıvam alana dek karıştırın.

  • Kremayı ocaktan almadan önce peyniri ekleyip karıştırın.

  • Elma ve muzun kabuklarını soyup dilimleyin.

  • Pişen milföy hamurlarını servis tabağına alın.

  • Hazırladığınız kremayı sıkma torbasına doldurun.

  • Milföy hamurlarının üzerine kremayı sıkıp süsleyin.

  • Üzerine elma ve muz dilimlerini dizin.

  • Sıcak olarak servis yapın.


Kremali Milföy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder