Fiyonk Tatlı Tarifi’ni daha önce hiç duydunuzmu ?, bugün Fiyonk tatlısının tarifini yazıyorum sizler için, mutlaka denemelisiniz..
Gerekli malzemeler
- Süt
- Sıvıyağ
- Kabartma Tozu
- Tuz
- Un
- Şeker
- Su
- Yumurta
Fiyonk Tatlı Tarifi
- 1 Fincan Süt
- Yarım Fincan sıvıyağ
- 1 Yumurta
- Alabildiği kadar un
- 3 Su bardağı şeker ile 3 su bardağı su –> bal olacaktır.
- 1 Paket Kabartma Tozu..
- Hamur \” Şeker paketi gibi kıvrılır \” ama önce kaç dilim olmasını istediğiniz kadar bölüyorsunuz ( en az 50 olabilir )
- Daha sonra malzemelerden faydalanıyorsunuz.Özel tarifimizdir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder